top of page

Stormöte 2023 Tema: ledarskap i chatten och externt arbete

Förenade jourer bjuder äntligen in till en fysisk konferens! Stormötet kommer att hållas i Stockholm 11-12 november 2023. Temat, Ledarskap i chatten och externt arbete är satt utifrån att vi vill sätta ihop ett program som är relevant för alla som är aktiva i en jour, oavsett om en är volontär, anställd eller styrelsemedlem. Vi är så himla pepp på att få träffas, sätta oss ner tillsammans och dela erfarenheter mellan jourer igen och hoppas att ni är lika pepp som vi!

Preliminärt schema och tider Tider för dagarna är 9-16 på lördagen och 9-13 på söndagen samt gemensam middag på lördagen. Förenade jourer står för frukost och lunch båda dagarna samt middagen på lördagen. Vi återkommer i augusti med ett spikat schema men preliminärt kommer vi att ha fyra längre pass på temat. Vi planerar för ett luftigt och inspirerande schema med många interaktiva bitar som handlar mer om att samverka än att lyssna på föreläsningar. Boende och resa Förenade jourer står för boende på Generator Hostel (i rum för 4 personer som standard) fredag-söndag för alla jourare som inte bor i Stockholm. Tyvärr har vi inte samma möjlighet att stå för resa för alla jourare, men har din jour svårt att ha råd med tågbiljetterna, fyll i det i anmälan så ska vi noga kunna lösa det tillsammans!

Vem kan anmäla sig till stormötet? Konferensen är öppen för alla som är aktiva i en tjej-, trans- eller ungdomsjour oavsett vilken roll man har i jouren och oavsett om din jour är medlem i Förenade jourer eller inte. Varje jour kan anmäla två deltagare. Ska din jour anmäla två personer? Fyll i så fall i formuläret två gånger. Det finns ungefär 30 platser till konferensen, en kan sätta upp sig på väntelista (genom att anmäla sig nedan) så hör vi av oss ifall det finns platser kvar efter sista anmälningsdag. Anmälningsavgiften är 200 kr per person. Information om betalning skickas ut efter sista anmälningsdatum. Sista anmälningsdag är 15 september.


Har du önskemål om ämnen som Förenade jourer ska arrangera framtida fortbildningar i eller tips på en grym föreläsare? Mejla oss på info@forenadejourer.se!Stormöte

Comments


bottom of page